Crainicul a invitat pe scenă mirele și pe mama acestuia și a anunțat faptul că urmează un dans între mamă și fiu. Totul părea normal. În ziua nunții este absolut normal să faci această plăcere mamei tale și să îi oferi un dans. S-au apropiat, au intrat pe scenă și muzica a început să cânte.

Nimic surprinzător la început. Părea totul un dans normal. În scurt timp DJ-ul schimbă placa și muzica ce se aude pe fundal dezlănțuie pe cei doi. Băiatul scoate două perechi de ochelari de soare din buzunare și îi dă o pereche mamei lui, iar pe una o pune el.

Cu noul look și cu foarte foarte multă pasiune cei doi încep spectacolul. Întreaga sală a muțit de uimire în următoarele secunde. Aplauzele s-au revărsat apoi peste ei, în valuri. Privește ce au făcut cei doi pe scenă și cum s-a terminat întreaga întâmplare!

CLIPUL ZILEI

O mireasa si-a uimit invitatii cu dansul sau. Sotul sau a fost cel mai fericit

Citeste si: Leguma poate reduce semnificativ nivelul glucozei din sânge în doar 28 de zile. Cum trebuie consumată

O plantă nu foarte des consumată are capacitatea de a ameliora unele afecțiuni grave precum diabetul.În urma unui studiu, cercetătorii au descoperit că planta numită ”bamă” poate reduce semnificativ nivelul glucozei din sânge în doar 28 de zile.

Image result for bame

Acest efect benefic s-ar datora conținutului ridicat de fibre al bamei, potrivit healthyandnaturalworld.com. De asemenea, bama nu conține grăsimi saturate și nici colesterol și este o sursă bogată de vitamina C, ceea ce ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar.Bama este un aliat de nădejde și în curele de slăbire, întrucât conține foarte puține calorii – doar 33 la 100 de grame – și este bogată în vitamine și minerale.Este bine să mănânci fructele de bamă proaspete, ușor necoapte, în ziua în care le-ai cumpărat. Evită-le pe cele care par uscate.

Image result for bame

Nu o călca în picioare! Este cel mai bun medicament natural de pe planetă
Foarte mulţi oameni înlătură această plantă din culturile lor fără să ştie măcar că este una dintre cele mai benefice plante pentru sănătatea de pe planetă. Este vorba de pătlagină, o plantă cu aproximativ 200 de variaţiuni, dar toate cu aceleaşi proprietăţi medicinale. Cele mai populare sunt Lance şi Broadleaf. Pătlagina creşte în general în solurile sărace, pietroase, chiar şi pe şosele, de multe ori alături de păpădie. Pătlagina se mai găseşte şi în şantierele de construcţii, o dovadă a faptului că natură se regenerează.

La noi în ţară, această plantă are mai multe denumiri, care de care mai ciudate: limba-boului, mama-ploii, patlanjel sau iarbă-mare. Perioada de înflorire a plantei este luna mai, iar ultimele răsaduri apar la începutul toamnei, în septembrie. De la pătlagină se foloseşte cel mai mult rădăcina, însă în unele cazuri şi tulpină este utilizată. Pe lângă o mulţime de vitamine, precum vitamina A, C sau K, planta mai are în componenţa şi acid salicilic, ulei volatil, proteine, substanţe minerale, substanţe antibiotice şi acizi graşi.

Image result for bame

Toate aceste componente o fac foarte utilă în scopuri terapeutice şi, în concluzie, în tratarea multor boli sau afecţiuni. Una dintre proprietăţile patlaginei este vindecarea muşcăturilor de ţânţari. Planta are proprietăţi astringente puternice şi absoarbe toxinele din organism. Ceea ce trebuie să faceţi este să striviţi pătlagină şi să o puneţi apoi pe zonele cu pricina. Puteţi pune pătlagină pe înţepături de albine, muşcături de insecte, acnee, tăieturi sau erupţii cutanate. Apoi bandajaţi pentru 4 -12 ore, asigurându-vă ca pătlagina este bine aşezată pe zona afectată.

O altă modalitate de a de beneficia de proprietăţile uimitoare ale patlaginei este aceea de a va prepară un balsam pe care să îl aplicaţi pe piele. Este foarte bun şi pentru tratarea hemoroizilor.

Image result for bame

Pătlagina are efecte uimitoare şi asupra sistemului digestiv, mai ales pentru un sistem digestiv care a fost distrus de uzul antibioticelor, anti-inflamatoarelor sau calmantelor de orice fel, un sistem afectat de intoxicaţii alimentare sau boală Celiac etc. Pentru tratarea problemelor digestive puteţi folosi atât frunzele cât şi seminţele de pătlagină. Din frunze puteţi face ceai, le puteţi pune în supă sau le puteţi usca şi folosi pentru asezonarea mâncărurilor. În ceea ce priveşte seminţele, acestea se pot pisa sau înmuia în apă. Consumul de seminţe înmuiate este foarte benefic întrucât stimulează pierderea în greutate şi îmbunătăţeşte tranzitul.

De asemenea, pătlagina are un rol foarte important în tratarea tusei şi a răcelii, ea acţionând ca un antibiotic foarte puternic. Folosită încă de pe timpul strămoşilor noştri, dacii, această plantă şi-a dezvoltat treptat aria de utilizare, în prezent reprezentând un adevărat medicament şi pentru tratamentul celor bolnavi de tuberculoză, dar şi pentru cei care au probleme din cauza stresului cotidian sau din cauza oboselii prelungite.