În acest articol vă vom povesti despre cum puteți înmulți trandafirii printr-o metodă mai deosebită, pe care nu o cunoaște foarte multă lume! Dacă sunteți un grădinar îndrăgostit de flori și îngrijirea lor, atunci trebuie neapărat să știți despre acest secret.

Această tehnică deosebită se face după același aspect pe care o are și burrito, care este o mâncare mexicană adorată de foarte multă lume. Nu, noi nu vom avea de mâncat trandafiri, însă vom folosi câteva metode asemănătoare.

Pentru început trebuie de notat că vom avea nevoie de o pungă de plastic, apă, un ziar și câțiva butași care vor avea o lungime aproximativă de 20 de cm și care trebuie neapărat să fie foarte subțiri, asemenea grosimii unui creion.

Vom începe cu tăierea frunzelor și a părții de jos a butașilor, chiar cea care este până la mugur. Deasemenea, vom tăia și partea de sus, o distanță undeva aproximativă cu doi muguri.

Se strâng toți butașii într-un mănunchi și se învelesc învelesc de jur împrejur, în totalitate de un ziar. Apoi vei lua construcția ta nouă, care seamănă mult cu un burrito și o vei înmuia pe toată în apă, iar deasupra vei pune o cârpă umedă.

După acest proces, vei pune mănunchiul de butași înfășurat cu ziar într-o pungă din plastic, iar apoi depozitează pentru aproximativ 30 de zile această pungă într-un loc mai răcoros. Va trebui să-i verifici din când în când!

Rezultatul te va uimi extrem de mult, deoarece în tot acest timp, vor apărea și primele rădăcini!