Cei mai mulți adolescenți nu apreciează foarte tare muzica clasică. Cei mai mulți dintre ei ascultă muzică pop și rock sau orice alt gen muzical pe care se poate dansa sau care este ascultat la radio. Aceștia asociează muzica clasică cu ceva ce ar asculta doar bunicii lor!

VIDEO MAI JOS:

Acest gen muzical, însă, este minunat și plin de emoții și frumusețe. Este un diamant venit din inima cuiva, un concept universal pe care îl putem înțelege și cu care putem relaționa. Și dacă este o persoană care să înțeleagă această idee, este această fată care vine din Kiev, Ucraina.

Numele ei este Solomia Lukyanets a apărut într-unul dintre sezoanele emisiunii Vocea Copiilor, din Germania, iar la audițiile pe nevăzute a arătat întregii lumi cât este de pasionată de muzică și de talentată.

Solomia apare pe scenă. Este atât de tânără, are părul ondulat și prins în două codițe. Fața îi este luminată și i se pot citi trăsăturile tinere. Aceasta poartă aparat dentar și un tricou floral îndrăzneț. Are doar 13 ani, dar se poartă ca un adult. În ceea ce privește vocea sa, putem spune că este minunată.

VIDEO MAI JOS:

Jurații emisiunii stau cu spatele la ea. Dintr-o dată se aude în boxe melodia “Time To Say Goodbye” a lui Andrea Bocelli, iar jurata Lena își pune mâna la inimă lăsând să se înțeleagă cât de mult îi place această melodie. Are un zâmbet mare pe față și este nerăbdătoare să vadă ce urmează să audă.

Un alt jurat întreabă „ceee?” ca și cum este deja impresionat de alegerea muzicală a concurentului. Nimeni nu alege această melodie dacă nu are abilitatea vocală de a o interpreta așa cum trebuie. Solomia o câștigă pe Lena din primele secunde ale melodiei.

Primele versuri în italiană ale melodiei au câștigat-o pe jurată, iar ceilalți trei jurați i-au urmat exemplul. Imediat după ce jurata Lena s-a întos și a văzut-o pe fetiță cântând cu atâta puritate, a început să plângă imediat.

VIDEO MAI JOS:

Solomia este varianta feminină și mai tânără a lui Andrea Bocelli și are un control excelent asupra sunetului și a vocii sale. Este plină de încredere în sine și se vede că știe că are șanse mari să meargă acasă cu premiul cel mare.

Spre apropiere de sfârșit, Solomia demonstrează că poate cânta și într-o notă mai joasă, dar și una mai înaltă, iar jurații sunt total impresionați. Unul dintre ei s-a ridicat pe scaun, cel de-al doilea plânge, iar cel de-al treilea stă cu mâinile deschise ca și cum nu îi vine să creadă ceea ce vede și aude.

Fetița Solomia ne-a demonstrat că talentul și dăruirea nu țin cont de vârstă. Atunci când crezi în talentul tău și știi foarte bine cât ai muncit pentru a ajunge în acel moment, nu-ți rămâne decât să mergi înainte cu capul sus și cu încredere că vei ajunge acolo unde ți-ai propus mereu.

Citeste si: Adaugă acest ingredient în salata de roşii. Îi vei schimba complet gustul! Cine s-ar fi gândit?

Image result for salata de rosii

Ingrediente:

4 roşii mari, coapte
6 linguri ulei de măsline
sare
piper
1-2 linguri oţet de vin roşu
o jumătate căţel de usturoi, dat pe răzătoarea mică
2 linguriţe hrean, dat pe răzătoarea mică
o legătură de părtunjel, mărunţit

Mod de preparare:

Roşiile se spală bine, apoi se taie felii de 1 cm. Dacă la reţetă se folosesc şi roşii cherry, acestea se pot tăia în jumătate sau se pot lăsa întregi. Se pun într-un castron şi se sărează. Se transferă apoi într-o sită şi se lasă 30 de minute la scurs. Sarea va înlătura sucul în exces, intensificând aroma roşiilor.

Când s-au scurs, roşiile se pun într-un vas adânc. Se adaugă uleiul de măsline şi oţetul. Se amestecă uşor. Dacă mai este nevoie, se mai poate adăuga oţet. Se completează cu piper, după gust, şi usturoi. La final se adaugă hreanul, puţin câte puţin, gustând costant salata.

Salata se desăvârşeşte cu pătrunjel mărunţit – frunze şi tulpini. Se mai amestecă puţin, eventual cu mâinile, apoi se serveşte.

Salata de roşii cu hrean este perfectă în combinaţie cu friptură, brânză de capră sau cartofi copţi.